ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρεία ιδρύθηκε από στελέχη με μακ­­ρόχρονη πείρα σε εταιρείες που κατείχαν παγκοσμίως ηγετική θέση στο χώρο των ψηφιακών εκτυπώσεων και των ειδικών κατασκευών. Με όραμα την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, δημιουργήθηκε κάθετη μονάδα παραγωγής, δίνοντας ολοκληρωμένες λύσεις, βασιζόμενες αφενός στην  τεχνογνωσία των στελεχών και αφετέρου στην τελευταία τεχνολογία. Μέσα από μία δυναμική εμπορική πορεία εξελίχθηκε σύντομα σε μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες ψηφιακών εκτυπώσεων στα βαλκάνια, ενώ το 2008, στα πλαίσια επέκτασης των δραστηριοτήτων της στις Αραβικές χώρες, αναμόρφωσε την εμπορική της πολιτική και τα εμπορικά της σήματα.

Με πολυετή εμπειρία στην ψηφιακή εκτύπωση και διαρκή ανανέωση σε ιδέες, προϊόντα και μηχανολογικό εξοπλισμό, έχει πλέον καθιερωθεί στην Ελληνική αγορά ως η κορυφαία εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων, αξιόπιστων και ευέλικτων λύσεων στην διαφημιστική προβολή.

Σήμερα δραστηριοποιείται στα Σκόπια και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενώ σύντομα οι δραστηριότητές της προγραμματίζεται να επεκταθούν και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.